Restaurant review Bocconi

A few days ago, I wrote an article about restaurant Bocconi. It was time to explore this restaurant myself (good reason for dining out another night ;) ). The restaurant is located at a corner of the Spaarndammerstraat near Westerpark. I was a little bit disappointed that they didn't offer gluten-free bread,
therefore I couldn’t try one of the delish-looking bruschetta. However, the menu does include gluten-free pasta's. I took the maispasta with mackerel and tomatosauce, it was yummy. The restaurant is perfect for an easy diner, when you live in the neighborhood and you’re not in the mood to cook. If you are looking for a great total gluten-free (more important celiac-friendly) restaurant I would recommend some other restaurants. They promised me that the pasta was 100% gluten-free, however they offer the gluten-free pasta because they think gluten-free is healthy (did they forget that whipped cream is gluten-free as well?). However the waitress was lovely, but as celiac I'm not 100% convinced how celiac safe this restaurant is. Their knowledge about gluten didn’t seem that convincing.

If your just on the glutenfree healthy/diet tour, this restaurant is absolutely a great choice for you! For a celiac I recommend other restaurants.

Bocconi
Een paar dagen geleden schreef ik over het nieuwe restaurant Bocconi. Ik ging zelf op onderzoek uit (een goede reden om weer eens lekker buiten de deur te eten ;)). Het restaurant vind je op de hoek van de Spaarndammerstraat, vlakbij het Westerpark. Op het menu staan allerlei lekkere happen waaronder glutenvrije pasta's. Ik was een klein beetje teleurgesteld dat ze geen glutenvrij brood hadden, waardoor ik helaas niet de (yummy looking) bruschetta kon proberen. Ik nam de glutenvrije pasta met tomatensaus en makreel, die erg goed smaakte. De vriendelijke serveerster beloofde mij dat het 100% glutenvrij was. Dit restaurant is een perfecte keuze als je in de buurt woont en snel een hapje wil eten. Toch ben ik een beetje teleurgesteld dat restaurants, zoals deze, opeens glutenvrij aanbieden vanwege de glutenvrije hype. Ook dit restaurant biedt het aan omdat ze gezond willen zijn (slagroom is toch ook glutenvrij? ). Daarom raad ik voor een totale glutenvrije ervaring toch andere restaurants aan. Als coeliaak zal ik dit restaurant niet aanbevelen omdat ik toch mijn twijfels heb over hoe ze met glutenvrij omgaan (''Het brood bestaat voor 50% uit speltbrood en zuurdesem, is dat oke?''). Al met al een ietsiepietsie teleurstellende ervaring met dit restaurant.

0 reacties:

Post a Comment

 

Newsletter

Blogger

BlogSociety

Meet The Author

Creative Commons-Licentie
Toestemming met betrekking tot rechten die niet onder deze licentie vallen zijn beschikbaar via www.glutenfreeamsterdam.com.