Review: Restaurant Klokspijs

A gluten-free hidden treasure! 

gluten-free klokspijsIt was my mom’s birthday, so time for a little family dinner. I was curious about restaurant Klokspijs for a little while already, so we decided to visit the restaurant. We made a reservation and requested a gluten free dinner for one person. When we arrived in this little restaurant, there already was gluten-free bread, butter, olives and a special gluten-free menu at the table. This felt really welcoming. Restaurant Klokspijs is a nice, warm intimate restaurant, which is located at the border of the popular neighborhood the Pijp. For €28,50 you can have a three course dinner. The gluten-free menu gives you several mouth-watering choices. I started with the parmaham, which was served with gluten free crackers. As main course I had the tasteful scallops and for desert I ordered the almond/mandarin cake, absolutely delicious! We had a great evening, with excellent gluten-free food. I love this place where they know what gluten-free is and how to serve a great gluten-free dish. It was such a relaxing evening without explaining what is gluten and discussing the gluten-free options.  I hope there will be more restaurants like Klokspijs in Amsterdam in the future.




Restaurant Klokspijs

Een verborgen glutenvrije schat! 

Het was mijn moeders verjaardag dus tijd voor een klein familie-etentje. Ik was al een tijdje benieuwd naar restaurant Klokspijs dus besloten we daarheen te gaan. Tijdens het reserveren hebben we vermeld dat er een glutenvrije gast was. Toen we aankwamen in dit gezellige restaurant stonden er al glutenvrije brood, boter en olijven klaar, en lag er zelfs al een glutenvrij menu op tafel. Dit was natuurlijk een geweldig ontvangst. Restaurant Klokspijs is een leuk, intiem restaurantje dat in de Pijp ligt, maar net buiten de drukte. Voor €28,50 kun je een drie-gangen menu bestellen. Het glutenvrije menu zag er heerlijk uit en gaf je meer dan genoeg keuzes. Ik nam de parmaham vooraf, dat geserveerd werd met glutenvrije crackers. Als hoofdgerecht at ik de heerlijke coquilles om vervolgens af te sluiten met een heerlijk taartje van amandel en mandarijn. We hebben een geweldige avond gehad en ik heb heerlijk gegeten. Het is zo fijn om rustig te kunnen eten zonder uit te leggen wat gluten zijn en de glutenvrije opties te moeten bespreken. Hopelijk komen er meer restaurantjes zoals Klokspijs in Amsterdam… 











0 reacties:

Post a Comment

 

Newsletter

Blogger

BlogSociety

Meet The Author

Creative Commons-Licentie
Toestemming met betrekking tot rechten die niet onder deze licentie vallen zijn beschikbaar via www.glutenfreeamsterdam.com.