Gluten-free in A-mag

I found an article named Gluten-free = Guilt free in A-mag (Amsterdam magazine). I think it’s a pity that the magazine defined the gluten-free diet as a temporary, fancy diet. For the chefs among us: watch out! Gluten-free eaters may have celiac, what of course needs another treatment than just a fancy diet. On the other hands, I am happy that there is more media attention for gluten-free! Furthermore the article gives some tips I didn’t knew. The American Bakery from de drie graefjes sells gluten-free cupcakes and Bar Brouw offers gluten-free beer. I’m checking out the details, so more about this soon..

In A-mag (Amsterdam magazine), vond ik een artikel dat Gluten-Free = Guilt-Free heet. Helaas benoemd het tijdschrift het glutenvrije dieet alleen als een tijdelijk en hip dieet. Voor de koks onder ons: kijk uit! Grote kans dat een glutenvrije eter coeliakie heeft, en dan is het toch echt van belang het dieet serieuzer te nemen dan dat van een hype. Aan de andere kant ben ik blij met elke media-aandacht dat glutenvrij krijgt. Bovendien staan er twee tips in het artikel die ik nog niet kende: glutenvrije cupcakes bij The American Bakery van de drie greafjes en glutenvrij bier bij Bar Brouw. Hierover volgt later meer..




0 reacties:

Post a Comment

 

Newsletter

Blogger

BlogSociety

Meet The Author

Creative Commons-Licentie
Toestemming met betrekking tot rechten die niet onder deze licentie vallen zijn beschikbaar via www.glutenfreeamsterdam.com.